Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Centenars de persones surten a fer exercici durant la Festa de l'Esport 2018

4/6/2018

Més de 600 persones van participar a la 3a Caminada Nocturna

 

L’esport ha estat el protagonista els dies 2 i 3 de juny a Palau-solità i Plegamans amb una «Festa de l’Esport que ha comptat, un any més, amb molta participació en tots els esdeveniments» ha dit Miquel Rovira, regidor d’Esports de l’Ajuntament.

 

Un dels actes més multitudinaris ha estat la Caminada Nocturna, que en aquesta tercera edició es confirma com un dels esdeveniments més participatius, amb més de 600 persones inscrites. Els caminants van fer un recorregut d’uns 8,5km, sortint a les 9 del vespre del pavelló d’esports. «La implicació de voluntaris, entitats i empreses, especialment a les organitzadores i les col·laboradores, han fet possible l'èxit d'un cap de setmana ple d'activitats»ha explicat el regidor.

 

La Festa de l’Esport va tenir el tret de sortida dissabte al matí, amb el Torneig de Bàsquet Vila de Palau i el campionat Minifem d'hoquei patins. Ja a la tarda es van fer jocs i activitats per als més petits a la plaça de Ca l’Estruch, es va poder gaudir de pedals, futbol, karts, inflables, exhibicions... En paral·lel, al pavelló, s’hi van jugar partits d'hoquei i bàsquet.

 

Diumenge al matí va arribar el Festival de Cloenda de les Activitats Esportives Municipals. Desenes de ballarines i alguns ballarins van demostrar tota mena de coreografies i balls. Un nombrós públic va gaudir amb l’espectacle a la pista.

 

Torna



Comparteix aquest contingut