Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 21 d'octubre

La revetlla de Sant Joan es trasllada a la plaça de Ca l’Estruch

20 de juny de 2018L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i les entitats col·laboradores organitzen, com ja és tradició, la celebració popular de la revetlla de Sant Joan amb un munt d’activitats. Enguany, però, la plaça de la Vila deixa d’acollir els actes, ja que, com explica la regidora de Festes Populars, Carme Sanz, “la plaça s’havia quedat petita”: “A la plaça de Ca l’Estruch tenim més espai per muntar les taules i també tenir espai per al ball”.

 

 • Arribada de la Flama del Canigó. A les 20 h, cercavila pels carrers del centre de la vila, iniciant el recorregut a Can Cortès i acabant a la plaça Ca l’Estruch, on es llegirà el missatge de la Flama del Canigó i actuaran l’Agrupació Sardanista, la Colla de Geganters i Grallers i Colles del Ball de Gitanes.
 • Correfoc i encesa de la foguera. A les 21,30 h, cercavila dels Deixebles del Dimoni de la Pedra Llarga pels carrers del centre de la vila i arribada a l'esplanada situada al costat de la pista annexa del Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor, on s’encendrà la foguera de Sant Joan.
 • Sopar a la fresca. A les 22.30 h, a la plaça de Ca l’Estruch. Les persones participants han de portar-se el sopar i, avui, 20 de juny, és l’últim dia per fer la reserva de plaça a la Masia de Can Cortès. Ja hi ha unes 750 persones apuntades. L’entitat Vaques i Cabres repartirà coca després de sopar.
 • Ball i discoteca mòbil. A partir de les 23.30 h, a la plaça de Ca l’Estruch, amb l’orquestra Titanium i discoteca mòbil.

 

Consells de seguretat

L’Ajuntament demana que tothom segueixi els consells de seguretat per assegurar una revetlla de Sant Joan sense incidents. La Policia Local i el voluntariat de Protecció Civil mantindrà durant tota la nit un dispositiu especial de seguretat per atendre qualsevol emergència que pugui sorgir.

 

L’única foguera autoritzada al municipi és la que organitza l’Ajuntament, a la pista annexa del Pavelló. No es podran tirar petards ni encendre productes pirotècnics a la plaça de Ca l’Estruch, on es porten a terme les activitats. Per fer-ho, l’Ajuntament habilitarà el carrer Secretari Gil, on no es podran estacionats vehicles; tampoc als carrers per on passarà el correfoc, tal i com indicarà la senyalització provisional que s’hi instal·larà. Els carrers afectats són Camí Reial, Secretari Gil, rambla Mestre Pere Pou, passeig de la Carrerada i Folch i Torres.Imatges relacionades

 • Cartell de Sant Joan

  Cartell de Sant Joan

 • Consells de seguretat Revetlla Sant Joan

  Consells de seguretat Revetlla Sant Joan

 • Consells de seguretat Revetlla Sant Joan

  Consells de seguretat Revetlla Sant Joan

Documentació adjunta