Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
diumenge, 16 de juny

Més de 800 persones celebren la revetlla de Sant Joan a la plaça de Ca l’Estruch

25 de juny de 2018Aquest dissabte 23 de juny, Palau-solità i Plegamans va celebrar la revetlla de Sant Joan amb l’arribada de la Flama del Canigó, els balls de gitanes, sardanes i gegants, el correfoc, l’encesa de la foguera, el sopar popular i el ball a càrrec de l’orquestra Titanium. Tot va ser possible gràcies a la col·laboració de les entitats socials i culturals de la vila.

 

La novetat d’enguany va ser el canvi d’ubicació, a la plaça de Ca l’Estruch, un espai molt més ampli que va permetre acollir les 813 persones inscrites al sopar popular. Carme Sanz, regidora de Festes Populars, es va mostrar satisfeta amb la participació: “Any rere any s’hi sumen més persones per celebrar plegats la revetlla de Sant Joan. Ha estat un encert el canvi d’ubicació, ja que s’ha pogut sopar i gaudir del ball sense necessitat de retirar taules per manca d’espai i, a més, ha permès que les entitats organitzadores poguessin gaudir també de la festa”.

 

La nit es va desenvolupar sense incidències importants al municipi. Segons la Policia Local, ha estat una de les edicions més tranquil·les dels últims anys, ja que només s’han registrat quatre contenidors cremats, dos dels quals sí que van quedar malmesos, i dos petits incendis en parcel·les a la zona de Can Riera i a Can Falguera que el mateix veïnat va poder apagar.Imatges relacionades

 • Sopar de Sant Joan

  Sopar de Sant Joan

 • Foguera de Sant Joan

  Foguera de Sant Joan

 • Revetlla de Sant Joan 2018

  Revetlla de Sant Joan 2018

 • Assitents al sopar

  Assitents al sopar

 • Revetlla de Sant Joan 2018

  Revetlla de Sant Joan 2018

 • Correfoc

  Correfoc