Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 17 de juny

Oberta la convocatòria de subvencions per a la rehabilitació d’edificis residencials

10 de juliol de 2018Les comunitats de propietaris poden presentar les sol·licituds fins al 31 de juliol

 

L’Agència Catalana de l’Habitatge ha obert una convocatòria per a la concessió de subvencions per al foment de la rehabilitació d’edificis de tipologia residencial. Les sol·licituds es poden presentar, fins al 31 de juliol, a l’Oficina Comarcal d’Habitatge (carretera N-150, km 15, Terrassa).

 

L’objectiu d’aquestes subvencions és fomentar la millora de l’eficiència energètica i la sostenibilitat d’edificis d’habitatges, així com la seguretat d’utilització i l’accessibilitat. Per accedir a la subvenció a actuacions de conservació, la construcció de l’edifici ha de ser anterior al 1996; per a actuacions de conservació de l’envolupant i la millora de l’eficiència energètica i sostenibilitat, anteriors al 2007; i per a actuacions per millorar la seguretat i l’accessibilitat, no es requereix cap antiguitat.

 

Els edificis han de disposar, amb caràcter obligatori i prèviament a la sol·licitud de la subvenció, de l'informe d'avaluació de l'edifici (IAE), que ha de contenir l'informe de la inspecció tècnica de l'edifici (IITE) amb data de la inspecció tècnica anterior a l'inici de les obres de rehabilitació i el certificat d'eficiència energètica (CEE) amb l'etiqueta de qualificació energètica.

 

La quantia de la subvenció és d’entre un 30 i un 40% del cost subvencionable amb topall d’entre 3.000 i 4.000 € per habitatge segons el tipus d’actuació. La quantia màxima de subvenció és de 14.000 €/habitatge i es pot augmentar segons els metres quadrats de locals comercials o altres usos compatibles en edificis d’ús residencial col·lectiu.

 

Consulteu les bases reguladores de la convocatòria per a més informació.Imatges relacionades

  • Panoràmica parcial de PsiP

    Panoràmica parcial de PsiP

Documentació adjunta