Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 19 de setembre

S'obren les inscripcions 'on-line' per participar a la Cursa Maria Víctor 2018

16 de juliol de 2018La cita esportiva té lloc el 26 d’agost, diumenge de Festa Major

 

Avui dilluns, 16 de juliol, s’obre el període d’inscripció ‘on-line’ per participar a la 38a edició de la Cursa Maria Víctor, un dels esdeveniments esportius més multitudinaris de Palau-solità i Plegamans. Enguany se celebra el 26 d’agost, diumenge de Festa Major.

 

El període per inscriure-s’hi on-line finalitza el 19 d’agost, o quan s’arribi al nombre màxim de participants (800 persones).

 

Es pot fer el tràmit ‘on-line’ i consultar el reglament i tota la informació a través de la següent pàgina web:

 

 Si queden places lliures s’obrirà un període d’inscripció presencial entre el 21 i el 23 d'agost.

 

Els corredors i corredores menors d’edat han de presentar a l’Ajuntament l’autorització corresponent signada pel pare, la mare o la persona que n’ostenti la tutela, independentment de si s’inscriuen ‘on-line’ o presencialment.

 

A la pàgina web esmentada també s’hi pot trobar tota la informació relacionada amb la 8a Caminada Popular, que se celebra el mateix diumenge 26 d’agost. Per participar de la caminada també cal inscriure-s’hi. El període d’inscripció s’obre el dilluns 2 d’agost i es tanca el dijous 24 d’agost o quan s’hagi arribat al límit d’aforament (500 participants) al Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor.Imatges relacionades

  • Cursa Maria Víctor

    Cursa Maria Víctor

Enllaços relacionats