Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 18 de juliol

Recepció a la nena sahrauí que passarà l’estiu amb una família d'acollida de la vila

19 de juliol de 2018L'Abida té 10 anys i estarà a Palau-solità i Plegamans fins a finals del mes d'agost

 

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans va oferir ahir una recepció a l'Abida, de 10 anys, la nena sahrauí que participa en el projecte “Vacances en Pau”. L’acte va tenir lloc a les 19 hores al saló de Plens i va comptar amb la presència de la família que aquest estiu acollirà la nena. 

 

L'Abida ve tenir una rebuda institucional per part de l'alcaldessa, Teresa Padrós, que li va donar la benvinguda en nom de la Corporació i li va entregar una bossa amb obsequis per tal que tingui un record de la seva estada a Palau-solità i Plegamans. A l'acte van assistir la regidora d'Acció Social, Luisa Fernández, a més de diversos regidors i regidores de l’Ajuntament que han volgut rebre a la nena sahrauí.

 

El projecte “Vacances en Pau”, que funciona a l’estat espanyol des de l’any 1976, és una iniciativa humanitària i de cooperació, organitzada anualment, que consisteix en l'acollida de nens i nenes de 10 a 12 anys, provinents de cinc campaments de refugiats sahrauís en la regió algeriana de Tindouf, durant dos mesos d'estiu.

 

El projecte inclou a més de l’estada en famílies de nens i nenes sahrauís, activitats diverses de coneixement de l’entorn i contacte amb altres nens i nenes i facilita, també, l’atenció mèdica o especialitzada els nens i nenes que ho necessiten.

 

L'Abida va arribar a Palau-solità i Plegamans entre el 25 i 27 de juny i s'hi estarà fins a finals d'agost. L’objectiu és que els menors puguin gaudir de la seva estada amb les famílies acollidores i de diferents activitats de lleure. Alhora també tenen l’oportunitat d’accedir a controls i revisions mèdiques.Imatges relacionades

  • Recepció a la nena sahrauí Abida.JPG

    Recepció a la nena sahrauí Abida.JPG

  • Entrega d'obsequis.JPG

    Entrega d'obsequis.JPG