Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
diumenge, 16 de juny

El punt de recàrrega de vehicles elèctrics fa cinc mesos

25 de setembre de 2018Ja fa cinc mesos que el punt de recàrrega de vehicles elèctrics va entrar en funcionament a Palau-solità i Plegamans. Instal·lat al costat del Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor, un punt amb força concurrència de públic, compta amb espai per a dos vehicles. Funciona les 24 hores del dia i el seu ús és gratuït.

 

Des de la posada en marxa del servei, vint usuaris/es diferents hi han recarregat els seus vehicles. S’han registrat 145 recàrregues, les quals representen un consum de 2.273 kW i un cost de 477 €, el qual és assumit pel consistori. L’Ajuntament ofereix aquest servei de forma gratuïta, perquè, ha explicat la regidora de Medi Ambient, Luisa Fernández, que en fa una valoració positiva d’aquests cinc mesos, “l’objectiu és promocionar el vehicle elèctric al municipi i millorar la qualitat de l’aire”. No hi ha previst fer aquest servei de pagament i, de moment, fins que no s’ampliï la xarxa de vehicles elèctrics al municipi, no s’instal·laran altres punts de recàrrega, ja que aquest ja cobreix la demanda del servei.

 

De fet, des de l’Ajuntament, es fa una aposta pels cotxes elèctrics, els quals ja formen part de la flota de vehicles de Brigades. També s’estudien altres mesures de promoció, com ara descomptes fiscals per a persones propietàries de vehicles elèctrics.Imatges relacionades

  • Punt de recàrrega per a vehicles elèctrics

    Punt de recàrrega per a vehicles elèctrics