Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 20 d'agost

Nova jornada d’inspecció de bosses abandonades a la via pública

18 de febrer de 2019Demà 19 de febrer es farà una primera inspecció de bosses abandonades al costat dels contenidors

 

Dins la campanya del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental “Excuses o Separes”, es farà una actuació d’inspecció de bosses. Consistirà a seleccionar alguns contenidors de Palau-solità i Plegamans, on normalment trobem bosses al voltant i comprovar  si contenen residus barrejats o ben seleccionats.

 

Aquelles bosses que es trobin fora es recolliran i es portaran a la deixalleria municipal. Un cop allà s’obriran per tal de veure quins són els tipus de residus que s’hi llencen i quins d’ells podrien haver estat reciclats. La Policia Municipal estarà també present en aquesta jornada per tal que s’identifiquin presumptes infractors i es puguin obrir els pertinents expedients.

 

L’Ordenança municipal de recollida de residus a Palau-solità i Plegamans recull com a infracció lleu: “dipositar residus domèstics fora d’un element de contenció”, amb sancions econòmiques que van des dels 120 als 300 euros.

 

El resultat d’aquestes inspeccions de reciclatge seran publicats als mitjans de comunicació i xarxes socials del Consorci per la Gestió de Residus del Vallès Occidental. Demà 19 de febrer d’11 a 13 h es realitzarà aquesta primera inspecció a la deixalleria municipal i el 28 de febrer, la propera.

 

Des de la regidoria de Medi Ambient i Gestió ambiental, Luisa Fernández, regidora, ha volgut remarcar “la importància de separar correctament els residus que llencem i sobretot deixar les bosses a dins dels contenidors corresponents i participar en la recollida porta a porta de l’orgànica i la resta, per gaudir d’un municipi net”.

 Imatges relacionades

  • Bosses exteriors contenidors

    Bosses exteriors contenidors

Documentació adjunta