Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
diumenge, 18 d'agost

Tres contenidors nous de reciclatge d’oli usat s’instal·laran a Palau-solità i Plegamans

28 de febrer de 2019Des d’ahir a la tarda i fins divendres està circulant per la vila un educador ambiental amb bicicleta per informar del reciclatge de l’oli usat

 

El Consorci per la gestió de Residus del Vallès Occidental instal·larà 3 contenidors d’oli nous a Palau-solità i Plegamans. Emmarcat dins la campanya “Excuses o separes” circula per la vila des d’ahir a la tarda i fins divendres un educador ambiental amb bicicleta per informar als veïns del reciclatge de l’oli.

 

Aquests tres contenidors es situaran al Carrer Joan Maragall, al Passeig de la Carrerada i al Carrer del Camí Reial alçada amb Carrer Nou del Nord. Aquests tres nous contenidors es sumen als 10 que ja estan instal·lats a la vila.

El reciclatge de l’oli usat és especialment important ja que es tracta d’un tipus de residu especial que si no es gestiona correctament i es llença per la pica, ocasiona obstruccions a les canonades i dificulta la depuració de l’aigua. En canvi, el seu reciclatge permet la generació del biodièsel, un combustible menys contaminant pel medi ambient.

 

Per informar d’aquesta actuació, el Consorci ha escollit un educador ambiental que circula amb una bicicleta retolada amb el lema de campanya i equipada amb portaequipatges i megafonia fent una crida a la població perquè l’oli usat de la cuina es recicli als contenidors corresponents.

 

Alhora, els veïns i veïnes que habitin als entorns dels nous contenidors, també rebran a les seves portes un fullet informatiu a mode de penjador de pom de porta, que se’ls informarà de l’arribada del nou contenidor d’oli al barri.Imatges relacionades

  • Cargo Bike informativa oli usat

    Cargo Bike informativa oli usat

  • Cargo Bike informativa oli usat

    Cargo Bike informativa oli usat

  • Educador Ambiental amb la Cargo Bike informativa

    Educador Ambiental amb la Cargo Bike informativa