Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 21 d'octubre

Palau-solità i Plegamans celebra els dies mundials dels Boscos i de l’Aigua

26 de març de 2019Les famílies van plantar una vuitantena d’arbres autòctons per donar la benvinguda als nous nadons

 

La zona verda del carrer Arbúcies, a Can Duran, va acollir dissabte, 23 de març, una festa familiar per commemorar el Dia Mundial dels Boscos (21 de març) i el Dia Mundial de l’Aigua (22 de març) celebració que també va servir per donar la benvinguda als nadons nascuts el 2018 a la vila amb una plantada d’arbres. En total, es van plantar una vuitantena d’arbres autòctons (salze, freixe, om i lledoner), que actuaran com una barrera natural per aïllar l’espai verd quan creixin.

 

L’arbrat és una peça clau de les 58 hectàrees d’espais verds que té Palau-solità i Plegamans, ja que aporta importants beneficis a l’equilibri ambiental. Els arbres que es van plantar són originaris de la zona o ben adaptats. La gestió dels espais verds segueix criteris de jardineria sostenible per aconseguir que siguin més naturals i resistents.

 

A més a la festa, hi va haver jocs, animació infantil amb els grups la Tresca i la Verdesca i també una xocolatada per a tots els assistents. Luisa Fernández, regidora de Medi Natural i Gestió Ambiental, va parlar del valor mediambiental de la plantada d’espècies autòctones. Imatges relacionades

 • Plantada d'arbres

  Plantada d'arbres

 • Veïns i veïnes participant de la festa

  Veïns i veïnes participant de la festa

 • Es van plantar 80 arbres

  Es van plantar 80 arbres

 • Actuació de La Tresca i la Verdesca

  Actuació de La Tresca i la Verdesca