Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 5 d'agost

La campanya Jo reciclo, Jo estalvio reparteix quasi 1.400 cubells amb xip des del mes de gener

29 de març de 2019La campanya de reciclatge Jo reciclo, Jo estalvio que va començar a principis del mes de gener ha aconseguit repartir 1.229 cubells amb xip fins al 28 de febrer, aquests són els que estaven dins el termini per tenir dret a un descompte del 10% en la taxa d’escombraries. D’aquests 1.229 cubells, 276 encara no han estat utilitzats i no es veurien inclosos en la reducció de la taxa.

 

Per altra banda, 149 cubells amb xip es van entregar entre l’1 i el 25 de març, tot i que estaven fora de termini per la reducció en la taxa del 2019, es tindrà en compte per a la reducció en l’exercici 2020, si la recollida s’ha realitzat correctament.

 

La nit del dimecres 13 de març es van llegir un total de 379 cubells, la nit amb més lectures des que va començar la campanya. Pel que fa als cubells entregats a habitatges de blocs plurifamiliars (amb contenidor comunitari), d’un total de 72 blocs se n’han sol·licitat a 61 on s’han repartit 97 cubells.

  

Aquest cubell amb xip té una capacitat de 20 litres, i permet portar el control de la recollida de la fracció orgànica. El descompte es farà efectiu sempre que es faci una selecció correcta dels residus orgànics i s’utilitzi una bossa compostable. El cubell amb xip s’haurà de deixar a la porta de l’habitatge segons el calendari de recollida porta a porta.


Imatges relacionades

  • Cubell amb xip

    Cubell amb xip