Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Tot a punt per celebrar el Sant Jordi 2019

#Cultura
#Festes

17/4/2019

La Diada de Sant Jordi, el 23 d’abril, arriba de nou a Palau-solità i Plegamans amb la tradicional fira de roses i llibres i un munt d’activitats al seu voltant. De 10 a 20:30 h, 25 parades s’instal·laran a la plaça de Ca l’Estruch, juntament amb tots els tallers que es duran a terme durant el dia. Entitats, llibreters i floristes locals muntaran les seves parades.

 

Durant tot el dia a la Fira hi haurà la Biblioteca mòbil i un concurs de dibuix on podràs pintar el teu drac i la teva princesa. A partir de les cinc de la tarda tindrà lloc el taller d’Estirapicallança, on els infants podran jugar de forma individual, en parelles o en grup als jocs de gran i mitjà format, els quals plantegen diferents reptes que requereixen actuar amb habilitat i enginy. 

 

A la mateixa hora també es desenvoluparà un taller de roses on els infants podran també crear la seva pròpia rosa amb materials reciclats i paper. A les 18 h hi haurà una ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Genisenca i a les 18:30 h un conta contes animat.

 

La diada de Sant Jordi finalitzarà amb un sorteig promocional d’una cistella amb motius florals i llibres, serà a les 19:30 h i es farà entre totes les persones que hagin comprat a les parades i hagin dipositat la papereta que li ha estat entregada.

 

 

Entrega dels Premis de Prosa i Poesia Sant Jordi 2019

El dia 30 d’abril a les 20 h a la Masia de Can Cortès es farà entrega dels premis de prosa i poesia de Sant Jordi 2019. Enguany, s’hi ha presentat un total de 57 obres, entre les que n’hi ha 6 d’infantils, 16 juvenils i 35 d’adults. L’entrega de premis comptarà amb una actuació musical d’Òscar Fillola a la guitarra que amenitzarà l’acte de lliurament, la presentació anirà a càrrec de Iolanda Blesas, professora d’educació visual i plàstica de l’Escola Marinada. A més, enguany s’obsequiarà als presents a l’acte amb les edicions de les obres premiades en els darrers certàmens.

Torna



Comparteix aquest contingut