Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 11 de desembre

Dilluns comença el període de preinscripció a les escoles bressol municipals per al curs 2019-2020

10 de maig de 2019Una de les novetats és que els tràmits es podran fer per internet

 

Les dues escoles bressol municipals iniciaran el seu període de preinscripció per al curs escolar 2019-2020 el proper dilluns 13 de maig i finalitzarà el 24 del mateix mes. Aquest any se n’ofereixen 67 places de 0 a 3 anys.

 

Cal recordar que la novetat principal d’aquest curs és que les preinscripcions es podran fer per Internet i així evitar els desplaçaments fora de casa de les famílies. La preinscripció també es podrà tramitar presencialment a l’Ajuntament complimentant els formularis disponibles al Servei d’Atenció Ciutadana (SAC). D’altra banda, les famílies tenen la possibilitat de descarregar els formularis prèviament des aquest enllaç del web municipal i portar-lo ja complimentat.

 

L’horari d’atenció al públic dels dos centres municipals (Escoles bressol Patufet i El Sol) per atendre els dubtes de les famílies, és de dilluns i dimecres, de 9.30 a 11 h, i els dimarts i dijous, de 15 a 16.30 h. Recordeu que la formalització de la matrícula es portarà a terme del 19 al 26 de juny amb el mateix sistema que amb les preinscripcions, telemàticament i presencialment a l’Ajuntament.

 

Jornada de portes obertes

El proper dimecres 15 de maig es faran una jornada portes obertes a l’escola bressol municipal Patufet, amb l’objectiu que les famílies coneguin les instal·lacions, l’equip docent i la proposta educativa de cadascun dels centres. El passat 27 d’abril es va fer el mateix a l’escola bressol el Sol, tal com vam informar el mes passat en una notícia al web municipal.

 

A més, durant la jornada de portes obertes s’oferirà a les 18,30 h una sessió informativa per ensenyar com fer la preinscripció per internet.

 

Dimecres 15 de maig del 2019, de 17.30 a 20 h.

 

-Sessió informativa de preinscripció telemàtica, a les 18.30 h.


Imatges relacionades

  • Cartell preinscripció Escoles Bressol Municipals

    Cartell preinscripció Escoles Bressol Municipals

Documentació adjunta

Enllaços relacionats