Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimarts, 18 de febrer

Un any més arriba la Revetlla de Sant Joan a Palau-solità i Plegamans

21 de juny de 2019L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i les entitats col·laboradores organitzen, com ja és tradició, la celebració popular de la revetlla de Sant Joan amb un munt d’activitats.

 

  • Arribada de la Flama del Canigó a Can Cortès i plaça Ca l’Estruch

A les 20 h, seguidament cercavila pels carrers del centre de la vila, iniciant el recorregut a Can Cortès i acabant a la plaça Ca l’Estruch, on es llegirà el missatge de la Flama del Canigó

 

  • Correfoc i encesa de la foguera

A les 21,30 h, cercavila dels Deixebles del Dimoni de la Pedra Llarga pels carrers del centre de la vila i arribada a la pista annexa del Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor, on s’encendrà la foguera de Sant Joan.

 

  • Sopar a la fresca

A les 22.30 h, a la plaça de Ca l’Estruch. Les persones participants han de portar-se el sopar.

 

  • Ball i discoteca mòbil

A partir de les 23.30 h, a la plaça de Ca l’Estruch, amb l’orquestra Swing Latino i discoteca mòbil.

 

Consells de seguretat

L’Ajuntament demana que tothom segueixi els consells de seguretat per assegurar una revetlla de Sant Joan sense incidents. La Policia Local i el voluntariat de Protecció Civil mantindrà durant tota la nit un dispositiu especial de seguretat per atendre qualsevol emergència que pugui sorgir.

 

L’única foguera autoritzada al municipi és la que organitza l’Ajuntament, a la pista annexa del Pavelló. No es podran tirar petards ni encendre productes pirotècnics a la plaça de Ca l’Estruch, on es porten a terme les activitats. Per fer-ho, l’Ajuntament habilitarà el carrer Secretari Gil, on no es podran estacionats vehicles; tampoc als carrers per on passarà el correfoc, tal com indicarà la senyalització provisional que s’hi instal·larà. Els carrers afectats són Camí Reial, Secretari Gil, rambla Mestre Pere Pou, passeig de la Carrerada i Folch i Torres.


Imatges relacionades

  • Revetlla de Sant Joan 2019

    Revetlla de Sant Joan 2019