Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Regulació dels horaris de tancament de bars i restaurants durant la Festa Major i mesures de seguretat pel Correfoc

#Alcaldia
#Festes

28/8/2019

S’acosta novament la Festa Major de Palau-solità i Plegamans i un any més hi haurà correfocs en el que els grups de foc (balls de diables i bèsties locals i convidades) recorreran els nostres carrers. Arran dels actes festius, també es modifiquen els horaris dels establiments oberts al públic. Per aquesta raó l’alcalde, Oriol Lozano, ha signat dos bans municipals.

 

En el primer es formulen recomanacions, als establiments, al veïnat, als visitants i als participants per tal de garantir la seguretat de les persones i dels béns durant la celebració del Correfoc del dia 31 d’agost i del Correfoc infantil del 1 de setembre. Per exemple, s’aconsella no aparcar vehicles dins de l’itinerari dels correfocs, mantenir portes i finestres tancades o no col·locar cap element que obstaculitzi l’actuació. Als participants del correfoc se’ls hi aconsella vestir amb roba i calçat resistent i mantenir les distàncies de seguretat respecte als espectadors.

 

En el segon ban municipal es regulen els horaris de tancament dels bars i restaurants, que no podrà superar les 3,30 h de la matinada entre els dies 30 d’agost i 1 de setembre. El dia 29 d’agost, en que també hi haurà actes de la Festa Major, l’horari de tancament no podrà excedir de les 3 h de la matinada.

Comparteix aquest contingut