Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

El consistori lliura els premis del concurs d’Instagram de la Festa Major 2019

#Festes

8/10/2019

L’Ajuntament va lliurar ahir al vespre els premis del concurs d’Instagram a les persones que van publicar les imatges més ben valorades pel jurat. El concurs d’Instagram es va convocar en la darrera Festa Major que es va celebrar del 29 d’agost al 2 de setembre.

 

El regidor de Festes, Jordi Plaza i l'alcalde Oriol Lozano, van ser els encarregats de lliurar els premis als guanyadors i guanyadores. Per participar al concurs només calia fer fotografies en actes de la Festa Major, publicar-les a instagram i identificar-les amb l’etiqueta #fmpsip. A més l’usuari o usuària havia de seguir el compte @fmpsip de la mateixa xarxa social. 

 

També hi havia el repte #fmpsip5 que consistia en publicar una fotografia, afegint a cada una d’elles, el hastag #fmpsip5 i el progrés de l’1/5 al 5/5 al peu de la fotografia a les cinc parades que van ser; el sopar de duro, l’animació infantil amb Escuma a la Carta, el concert de Mafalda, la Colorain i la 3a Mostra de Bestiari.

 

Els guanyadors i guanyadores d’aquest concurs són les següents persones:

 

  • Pau Fargas

1r Premi #fmpsip. Un abonament de temporada de la programació estable de teatre, música i dansa de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

 

  • Carlos González

2n premi #fmpsip. Un àpat per a dues persones en un restaurant de la vila.

 

  • Núria Vert

3r premi #fmpsip. Una caixa multiexperiències per a una persona.

 

  • Alicia Vives

Premi especial al repte #fmpsip: un pernil i un lot de vins i caves.

 

 

En l’edició d’aquest any el concurs d’Instagram hi ha participat un total de 288 imatges, de les quals 144 són les que comptaven finalment pel concurs amb els requisits de la convocatòria.

 

Torna



Comparteix aquest contingut