Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 15 de desembre

Oberta una nova convocatòria per adjudicar 30 parcel·les dels horts municipals de Boada Vell

21 de novembre de 2019Es poden presentar sol·licituds fins el proper 12 de desembre

 

L'Ajuntament de Palau-Solità i Plegamans, des de la Regidoria de Medi Natural, Gestió Ambiental i Pagesia, ha obert una nova convocatòria per a l’adjudicació d’horts municipals. El termini per presentar les peticions per obtenir una de les 30 parcel·les disponibles comença avui 21 de novembre i finalitza el 12 de desembre.

 

Les sol·licituds caldrà presentar-les a l'Oficina d'Atenció Ciutadana OAC, de dilluns a divendres entre les 9 i 14 h, omplint una instància i complint els requisits d'estar empadronat més d'un any, no tenir cap assignació de qualsevol hort a la seva unitat familiar, és a dir viure amb persones que comparteixen el seu mateix domicili, que no sigui propietari o llogater de cap altre hort, i que no hagi tingut problemes disciplinaris amb una assignació d'hort en el passat. La petició també es pot fer via telemàtica en aquest enllaç.

 

Els Horts Municipals estan situats a Boada Vell, a dos camps annexes a la masia, a l'avinguda del Camí Reial, davant del parc de l'Hostal del Fum. Les persones que adquireixin el dret d'ús d'una parcel·la hauran de complir amb el Reglament d’ús dels Horts Municipals. Entre altres aspectes, s'estableix que han d'ingressar una fiança de 50€ que es retornarà quan finalitzi la llicència d'ús si no s'han causat danys o desperfectes. També que han de satisfer una taxa de 40€ per parcel·la i any.

 

Si hi ha més sol·licitants que parcel·les disponibles, se celebrarà un sorteig públic per adjudicar-les. Les persones que resultin adjudicatàries d’una parcel.la, després de la celebració del sorteig, i que ja en disposessin d’una, tindran preferència per poder sol·licitar la mateixa parcel·la.

 

Les parcel·les d’hort es poden utilitzar durant 3 anys, amb la possibilitat de prorrogar el dret d'ús un any més.


Imatges relacionades

  • Horts municipals

    Horts municipals

  • Horts Municipals.

    Horts Municipals.