Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

El Síndic de Greuges atén 22 casos a Palau-solità i Plegamans durant el 2019

#Consum-OMIC

18/2/2020

El pròxim 27 de febrer visitarà de nou la nostra vila per atendre consultes o queixes

 

El Síndic de Greuges de Catalunya ha presentat l’Informe anual del 2019 al Parlament de Catalunya. Aquest informe és el document que recull les actuacions més rellevants dutes a terme i les xifres més destacades amb relació a la tasca de defensa dels drets encomanda a la institució. A Palau-solità i Plegamans va atendre 22 casos durant l’any passat, 6 de les quals eren queixes i 16 consultes.

 

Els 22 casos atesos a la vila durant l’any passat formen part dels 1.928 totals de la comarca del Vallès Occidental. L’informe també recull altres dades de la comarca com per exemple, que de les queixes i consultes totals, un 54,2% de persones ateses eren dones, el 45,8% eren home i un 2,4% persones jurídiques. La major part d’aquestes queixes o consultes eren relacionades amb les discriminacions, l’educació o la infància i adolescència, però també referides a tributs, habitatge o consum.  

 

Visita del Síndic el pròxim 27 de febrer

 

L’equip del Síndic de Greuges de Catalunya visita Palau-solità i Plegamans el proper dijous 27 de febrer per atendre de primera mà les persones que vulguin fer consultes o presentar queixes sobre una actuació de l’Administració pública i també contra les empreses que presten serveis d’interès general (llum, aigua, gas, etc.). Les visites s’atendran al Centre Cívic, carrer de Can Cortés, s/n.

 

Aquesta presència del Síndic de Greuges de Catalunya a Palau respon a l’objectiu d’apropar aquesta institució a les persones i s'emmarca amb les visites que amb regularitat el Síndic fa als municipis de Catalunya.

 

Per fer-ho cal concertar prèviament l’entrevista, trucant al número de telèfon 900.124.124 o enviant un missatge a l’adreça electrònica sindic@sindic.cat. L’equip del Síndic de Greuges atendrà les visites de les persones que les concertin al Centre Cívic (antic CAP), que es troba al carrer Can Cortès, s/n.

Torna



Comparteix aquest contingut