Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

Informació sobre el Mercat Setmanal de demà 28 de març

#Informació Coronavirus
#Salut Pública
#01Consum

Només muntaran les parades de producte fresc i ho faran a la pista coberta de manera excepcional

 

Des de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, i seguint les directrius del Departament de Salut de la Generalitat, continua suspès parcialment el Mercat Setmanal per prevenció i per evitar possibles contagis del #Coronavirus a causa del desplaçaments de persones entre municipis.

 

Tot i això, per garantir que totes les famílies tinguin productes de primera necessitat, de manera excepcional, aquest dissabte 28 de març es tornarà a habilitar la pista coberta al costat del Pavelló Municipal d'Esports Maria Víctor perquè els paradistes de productes frescos puguin muntar les seves parades. En aquest cas, l’aforament serà limitat i es garantirà la seguretat de tothom mitjançant un control dels accessos.

 

Segons indica el decret del Departament de Salut: “Respecte de les activitats relacionades amb els mercats d’abastiment de productes frescos a l’aire lliure, mentre no hi hagi una indicació expressa contraria, és necessari que es garanteixi la seva continuïtat, en el ben entès que hauran de complir la Resolució SLT/704/2020 de l’11 de març, amb la qual s’adoptin mesures de distanciament social en relació amb els esdeveniments multitudinaris”.

Comparteix aquest contingut