Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

Davant l'estat d'alerta pel COVID-19, el Ple Municipal del mes de març se celebrarà telemàticament

#Alcaldia
#Informació Coronavirus
#Plens

La sessió es farà aquest dilluns 30 i es podrà seguir en directe pel canal de Youtube de l’Ajuntament i per Ràdio Palau

 

 

Arran de la situació d'alerta pel COVID-19, tots els regidors i regidores es connectaran virtualment per poder seguir el desenvolupament de la sessió ordinària del Ple Municipal del mes de març a les 19 h. Només l’Alcalde, Oriol Lozano, i la Secretària de l'Ajuntament, assistiran de manera presencial a la sessió des del Saló de Plens, mentre que la resta de representants polítics ho faran per vídeo conferència.

 

El Ple es podrà veure en directe pel canal de Youtube oficial de l’Ajuntament i escoltar  a Ràdio Palau (91.7FM / www.radiopalau.cat). A partir de dimarts 31, es podrà recuperar l'àudio íntegre al web de Ràdio Palau i en uns dies també es podrà consultar la sessió integra en vídeo en el següent enllaç vídeoacta dels plens

 

El perfil Twitter de l'Ajuntament (@palauplegamans) retransmetrà en temps real l'aprovació o el rebuig dels diferents punts de l'ordre del dia. Es poden seguir les publicacions relacionades i fer comentaris amb l'etiqueta #PlePsiP.

 

Emissió en directe per Youtube

 

L’emissió es fa pel sistema d’streaming, que permet veure els continguts de vídeo en directe sense la necessitat de ser descarregats. Al vídeo s’hi podrà accedir a través d’un bàner situat a la portada del web municipal i directament des del canal de Youtube de l’Ajuntament.

 

Consulteu en aquets enllaç: l'ordre del dia del ple ordinari de març 2020

Comparteix aquest contingut