Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

Palau-solità i Plegamans entra en la fase 3 del desconfinament

#Informació Coronavirus

Des d’avui de juny, Palau-solità i Plegamans, juntament amb Barcelona, i les zones metropolitanes nord i sud, entren a la fase 3 de la desescalada. Les mesures són les següents:

 • Es poden fer trobades de fins a 20 persones a casa i a l’espai públic, a 2 metres de distància i a qualsevol hora. El límit de persones no s’aplica a les persones que conviuen (poden ser més). Les reunions es poden fer als domicilis, a les zones comunes dels edificis, al carrer, etc.
 • Lliure circulació per la regió sanitària de residència amb llibertat sense cap limitació d’horari i possibilitat de desplaçar-se a altres regions sanitàries per poder visitar amics i familiars.
 • Passejades i esport sense franges horàries. Per passejades com a màxim grups de 20 persones i cal portar mascareta a partir dels 6 anys. Per l’esport es poden utilitzar instal·lacions esportives a l’aire lliure que tinguin controlat l’accés amb un 30% de l’aforament (amb cita prèvia i torns) com un poliesportiu descobert.
 • Bars, restaurants i comerços minoristes poden obrir amb un 50% d’aforament, drets, sense restriccions de metres quadrats. El consum a l’interior del local només es pot fer assegut a taula o agrupacions de taules i preferentment amb reserva prèvia.
 • Pel que fa a les terrasses; poden obrir un 75% de les taules, l’ocupació màxima és de 10 persones per taula o agrupació de taules, segueixen les mesures sanitàries de desinfecció i seguretat que l’anterior fase.
 • Reobren discoteques i bars d'oci nocturn amb un terç d’aforament i altres restriccions.
 • Cinemes, teatres, monuments i altres espais culturals poden obrir amb restriccions del 50% de l’aforament. De moment fins a nou avís el Teatre de la Vila romandrà tancat.
 • La Biblioteca municipal de Palau-solità i Plegamans obre al públic amb cita prèvia d’11 a 13 h i de 17 a 19 h.Només per servei de préstec de documents prèvia reserva per telèfon o Mail i/o devolució de documents en préstec. Per demanar cita prèvia al telèfon 93.864.41.77 o Mail a: biblioteca@palauplegamans.cat.
 • Es flexibilitzen les mesures a les velles i enterraments; a les vetlles es poden fer a qualsevol tipus d’instal·lacions amb un límit màxim de 50 persones a l’aire lliure i 25 en espais tancats. Poden ser persones que no convisquin juntes. Quant als enterraments o comiats per incineració, es restringeix l’assistència a 50 persones entre familiars i persones properes, a més del ministre de culte o qui oficia la pràctica de ritu funerari.
 • Assistència a llocs de culte; es permet l’assistència a llocs de culte sempre que no se superi el 75% de la capacitat i es compleixin les mesures de seguretat i higiene.
 • Celebració de casaments; les cerimònies nupcials i altres celebracions religioses es poden realitzar a totes les instal·lacions, públiques o privades, a l’aire lliure o en espais tancats, sempre que no se superi el 75% de la capacitat i amb un màxim de 150 persones a l’aire lliure75 persones en espais tancats.
 • L’ús de lavabos, vestuaris, emprovadors comuns estan permesos a una persona sola si tenen fins a 4m2 i si tenen més de 4m2 amb més d’una cabina o urinari poden fer-se servir un 50% de cabines o urinaris.

 

Més informació a:

Mesures de la Fase 3

Ordre ministerial fase 3

Comparteix aquest contingut