Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

Nou sistema per demanar telemàticament cita prèvia amb l’Ajuntament

#Comunicació
#Participacio

Aquesta novetat permet evitar cues i desplaçaments innecessaris

 

El Servei d’Atenció Ciutadana (SAC) de l’Ajuntament ha posat en marxa el sistema de petició de cita prèvia telemàtica, que permetrà una atenció més àgil i eficaç als veïns i veïnes de Palau-solità i Plegamans. Per demanar dia i hora s’ha d’accedir al portal del web municipal i fer clic en el baner CITA PRÈVIA o be fent clic en el següent enllaç: https://citaprevia.gestorn.com/palauplegamans

 

La forma de tramitació preferent amb l'Ajuntament és la telemàtica i, en casos d’impossibilitat, la ciutadania pot fer tràmits de forma presencial a les Oficines d’Assistència en Matèria de Registres (OAMR), però sempre demanant cita prèvia fent servir l’enllaç anterior.

 

Un cop a dins, s’ha d’escollir per a quin tràmit es vol concertar. El pas següent és escollir dia i hora d’entre les opcions proposades i, per últim, omplir les dades personals. En tot moment l’usuari podrà consultar les cites pendents i, si cal, cancel·lar-les. 

 

Per efectuar la cita prèvia online només cal un document identificatiu, un correu electrònic i un telèfon mòbil. I les avantatges són la facilitat de demanar hora en qualsevol moment, les 24 hores de qualsevol dia de la setmana, l’usuari s’evita fer cues i la confirmació de la cita és immediata.

 

Missatge de confirmació

Un cop feta la reserva, els ciutadans reben un missatge de confirmació que conté un codi QR. El dia de la cita cal validar la reserva en l’expenedor de tiquets de la oficina amb el codi rebut, que funciona tant si es porta imprès com si es mostra en la pantalla del mòbil. Cal ser puntual ja que passats 10 minuts de la hora concertada, la cita caduca.

 

El sistema de cita prèvia permet evitar cues i esperes innecessàries i facilita el compliment de les normes d'higiene i seguretat preceptives derivades de la crisi de la Covid-19. La cita prèvia també es pot sol·licitar telefònicament al 938648056.

Enllaços relacionats

Comparteix aquest contingut