Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

Oberta una nova convocatòria per adjudicar 19 parcel·les dels horts municipals de Boada Vell

#Gestió Ambiental

Fins al proper 15 de setembre es poden presentar sol·licituds

 

L'Ajuntament de Palau-Solità i Plegamans, des de la Regidoria de Medi Natural, Gestió Ambiental i Pagesia, ha obert una nova convocatòria per l’adjudicació d’horts municipals. El termini per presentar les sol·licituds per obtenir una de les 19 parcel·les disponibles comença avui i finalitza el 15 de setembre.

 

Les sol·licituds caldrà presentar-les per via telemàtica, o presencialment, demanant cita prèvia al 93 864 80 56. S'ha d'omplir una instància i complir els requisits d'estar empadronat més d'un any, no tenir cap assignació de qualsevol hort a la seva unitat familiar, és a dir viure amb persones que comparteixen el seu mateix domicili, que no sigui propietari o llogater de cap altre hort, i que no hagi tingut problemes disciplinaris amb una assignació d'hort en el passat. 

 

 

Els Horts Municipals estan situats a Boada Vell, a dos camps annexes a la masia de Boada Vell, a l'avinguda del Camí Reial, davant del parc de l'Hostal del Fum. Les persones que adquireixin el dret d'ús d'una parcel·la hauran de complir amb el Reglament d’ús dels Horts Municipals. Entre altres aspectes, s'estableix que han d'ingressar una fiança de 50€ que es retornarà quan finalitzi la llicència d'ús si no s'han causat danys o desperfectes. També que han de satisfer una taxa de 40€ per parcel·la i any.

 

Si hi ha més sol·licitants que parcel·les disponibles, se celebrarà un sorteig públic per adjudicar-les. Les persones que resultin adjudicatàries d’una parcel.la, després de la celebració del sorteig, i que ja en disposessin d’una, tindran preferència per poder sol·licitar la mateixa parcel·la. Les parcel·les d’hort es poden utilitzar durant 3 anys, amb la possibilitat de prorrogar el dret d'ús un any més.

Comparteix aquest contingut