Escut Ajuntament de Palau-solità i plegamans

L’Ajuntament condemna els darrers atacs LGTBIfòbics i feixistes viscuts a la vila

#Igualtat

Des de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans es condemna i rebutja l’atac feixista i LGTBIfòbic que s’ha donat a la vila. Les darreres setmanes s’han produït diversos comentaris de caràcter masclista i LGTBIfòbic a les xarxes socials, així com una pintada amb la paraula “maricones” i el simbol nazi a un dels bancs pintats amb la bandera trans*.

 

També s’han arrencat alguns adhesius de papereres amb el lema de la campanya “Diposita aquí el teu masclisme”, engegat per l’Institut Català de les Dones i al qual es va adherir l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

 

Per altra banda també s’ha pintat el monument de la plaça 1 d’octubre amb una creu celta utilitzada per grups d’extrema dreta i feixistes i el monument a Lluís Companys.

Des de l’Ajuntament es vol mostrar tot el rebuig cap aquestes accions i es referma el compromís amb la defensa dels drets i llibertats de les persones LGTBIQ+, l’antifeixisme i la voluntat de seguir treballant conjuntament per fer de la vila un espai segur i inclusiu per a totes les persones.

 

Les brigades municipals de l'Ajuntament ja han procedit a la neteja dels espais que s'havien embrutat.

Comparteix aquest contingut