Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

L’INE selecciona alguns domicilis de la vila per l’Enquesta de Característiques Essencials de la Població i els Habitatges 2021

#Comunicació

16/4/2021

Les llars escollides rebran una carta oficial amb informació i detalls de com emplenar el qüestionari

 

L'Institut Nacional d'Estadística, dins del programa d'enquestes adreçades a les llars, ha seleccionat aleatòriament 300.000 habitatges, entre els quals es troben alguns pertanyents a Palau-solità i Plegamans, per a dur a terme l'Enquesta de Característiques Essencials de la Població i els Habitatges 2021.

 

L'objectiu principal d'aquesta enquesta és proporcionar informació detallada sobre persones, habitatges i edificis. Per a més informació o per a qualsevol aclariment es pot accedir a la pàgina web de l'INE, o bé, al telèfon 900 055 240, així com a l'adreça de correu electrònic ecepov@ine.es.

 

Per necessitats d'organització, l'INE ha adjudicat les tasques de recollida de dades a la UTE DEPHIMATICA, S.L- INVESTIGACIÓN, PLANIFICACIÓN Y DESARROLLO, S.A. Per tant, serà el personal d'aquesta empresa el que es posarà en contacte amb les llars a fi d'emplenar el qüestionari.

 

Qualsevol llar que resulti seleccionat, com en totes les enquestes de l'INE, rebrà una carta comunicant-li la seva selecció per a la participació en aquesta enquesta, en la qual, a més d'informació sobre l'enquesta, s'inclou una adreça d'internet, amb la seva corresponent contrasenya, per a poder emplenar la mateixa.

 

Finalment, es recorda que la informació que proporcionin les llars és confidencial i està protegida pel secret estadístic (Llei 12/1989 de la Funció Estadística Pública). En particular, no serà publicada cap informació de manera que es pugui saber a qui correspon, ni tan sols indirectament.

Torna



Comparteix aquest contingut