Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 14 de novembre

La recollida porta a porta de la matèria orgànica s'implanta a tot el municipi

1 de desembre de 2008Palau-solità enfila la darrera fase d'implantació de la recollida porta a porta, el 29 de novembre, en els barris de Pla de l'Alzina, Centre, Can Cortés, Pedra Llarga, Can Periquet, La Plana de Can Maiol, Carrer de Baix i Can Parera.

D'aquesta manera, amb la implantació del nou sistema de gestió de residus a tot el municipi, Palau-solità entra a formar part dels municipis que compleixen la Llei 9/2008, que obliga a tots els municipis a fer la recollida selectiva dels residus.

Recordem als ciutadans que els nous camions passen a recollir cada dia, excepte dimarts i dijous, les deixalles que s'han de disposar a la porta: la bossa de matèria orgànica i la bossa de bolquers. Els dijous es passarà a buscar el rebuig.

Si es té qualsevol dubte o encara no es té el material per fer la recollida selectiva de la matèria orgànica, es pot passar pel punt d'informació ambiental fins el 5 de desembre, moment que finalitzarà la campanya d'informació ENGANXA'T A L'ORGÀNICA. El punt es trobarà de dilluns a divendres a la plaça del Molí de 10 h a 14 h i a Can Cortés de 15 h a 19 h. A partir del 5 de desembre es podrà seguir demanant informació mitjançant el telèfon d'informació ciutadana 93 864 80 56 o bé,consultant la informació de la campanya ENGANXA'T A L'ORGÀNICA a la web de l'ajuntament.

Agraïm la col•laboració i l'interès de tots els ciutadans i ciutadanes en al posada en pràctica d'aquest nou sistema de recollida, ja que gràcies a tots aconseguim que Palau sigui més net, sostenible i responsable amb el medi ambient.