Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 14 de desembre

Es reparteixen 1.400 litres de brou durant la cavalcada de Reis

7 de gener de 2009Com cada any, els Reis d'Orient van arribar puntualment a una de les cites més màgiques per als nens i les nenes de Palau-solità i Plegamans. Milers de persones es van aplegar pels carrers del municipi per rebre Sas Majestat els Reis.

Després de rebre la clau per entrar a les cases de Palau per part de l'Alcaldessa Mercè Pla, els Reis D'orient van començar el seu periple pels diferents carrers del municipi. El Recorregut es va iniciar al carrer de Padró i va continuar pel carrer de Barcelona, Camí Reial, Plaça de l'Alzina, Avinguda de Catalunya i carrer de Can Cortès fins a la Masia de Can Cortès. Durant el recorregut, la comitiva que acompanyava els Reis Mags va llançar fins a 850 quilos de caramels.

Un cop arribats a la Masia de Can Cortès els Reis Mags van fer la tradicional adoració al Nen Jesús. Prop de 700 nens van aprofitar l'avinentesa per lliurar la carta als Reis els quals obsequiaven als infants amb una joguina.

Per suportar el fred intens de la nit de Reis, l'associació Pessebrista va oferir el tradicional brou acompanyat d'un entrepà de botifarra. Es van repartir 1.400 litres de brou i més de 2.000 botifarres.

Enguany la cavalcada de Reis estava formada per:
Moto de la Policia Local; Vehicle UMA; Carrossa dels Geganters; Carrossa de l'Associació de Veïns de Can Maiol; Carrossa de l'Associació dels Comerciants; Carrossa de l'Herald (Patge Reial); Forgoneta amb l'Estrella; Camió de caixes de joguines; remolc carregat de Carbó; Xaranga Los Naranjos; Carrossa del Rei Melció; Carrossa del Rei Gaspar; Carrossa del Reia Baltasar; Protecció Civil; Patrulla Policia Local i Ambulància de la Creu Roja.

La Cavalcada de Reis ha estat organitzada un any més per la regidoria de cultura i festes de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.


Imatge

Imatges relacionades