Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 14 de desembre

Es posen en marxa nous tallers per a joves

9 de gener de 2009La regidoria de joventut de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans posa en marxa una nova edició dels tallers destinats als joves. Abans però, donarà la possibilitat de fer un setmana de tastets. Nois i noies podran conèixer en què consisteixen els diferents tallers gràcies a l'explicació dels professionals.

Una setmana abans de començar els tallers impulsats per la regidoria de joventut, cada tarda de la setmana vinent, els diferents talleristes faran una breu introducció per explicar cada taller. Així es podran fer tastets de DJ's, automaquillatge, titelles gegants i graffitis.

Els tastets es podran fer des de dilluns dia 12 fins a dijous dia 15 de gener de les 18h a 20h a l'Espai Jove l'Escorxador. Els tastets són gratuïts i aquelles persones que estiguin interessades en fer algun taller també podran fer la pre-inscripició.

Per més informació es poden dirigir a l'Espai Jove l'Escorxador situat al passeig de la carrerada s/n, al costat del pavelló d'esports, trucant al tlf. 93 864 51 18 o enviant un correu electrònic a joventut@palauplegamans.cat