Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 14 de desembre

Arriben els balls i les coreografies del Festival d'Hivern

15 de gener de 2009El proper dissabte 17 de gener, els palauencs i palauenques que participen en les activitats esportives i musicals que organitza la Regidoria d'Esports demostraran les bones arts que estan adquirint en les diferents disciplines que combinen l'esport i la música.

A partir de les 11 del matí, el Pavelló Municipal Maria Víctor serà l'escenari del Festival d'Hivern. Al llarg d'una hora, els grups infantils i juvenils, d'adults i gent gran demostraran els seus avenços.

En el cas dels més joves, hi ha quatre grups diferents on s'agrupen els i les participants depenent del nivell i l'edat. Així, els joves i infants oferiran al públic actuacions diverses, des de coreografies de hip-hop fins a exercicis de la disciplina de l'aeròbic i de la gimnàstica psicomotriu. Els grups d'adults, per la seva banda, oferiran un espectacle de dansa del ventre i un altre d'aeròbic al ritme de música llatina. Per últim, la gent gran tindrà l'oportunitat de demostrar que poden ballar i fer gimnàstica tan bé o millor que els adults i els joves. Els veterans del poble oferiran al públic una demostració dels exercicis gimnàstics i de ball que fan en les activitats.

L'Alcaldessa de la vila, Mercè Pla, i el Regidor d'Esports, Albert Font, gaudiran com la resta del públic de les actuacions i clouran amb uns parlaments el Festival d'Hivern 2009.

Després d'aquest festival, els participants d'aquestes activitats ja podran anar preparant la propera actuació, que tindrà lloc en finalitzar els cursos, al Festival d'Estiu 2009.


Imatge