Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 14 de desembre

Palau exposa el model de cogestió de l'Escorxador

16 de gener de 2009Una delegació de joves i de tècnics de joventut de Lliçà de Vall va visitar el 14 de gener l'Espai Jove l'Escorxador de Palau-solità i Plegamans per conèixer i analitzar el model de cogestió amb què estan treballant des del mes de juny la regidoria de Joventut i les entitats juvenils.

El model de cogestió de l'Escorxador permet que els joves participin amb veu i vot —i braç a braç amb la regidoria i els tècnics de joventut del consistori palauenc— en la presa de decisions sobre les activitats i serveis que ofereix aquest espai. Alhora, la cogestió permet que els joves es responsabilitzin de l'organització i del bon funcionament de les activitats i els serveis de l'Escorxador. Aquest sistema ha fet que els joves palauencs s'impliquin en totes les activitats que es fan a l'Escorxador i que percebin aquest espai com a una cosa pròpia que cal fer funcionar de la millor manera possible.

Els joves i els tècnics de Lliçà de Vall van considerar com a molt positiva l'experiència palauenca en la gestió d'aquest servei per als joves i estudien aplicar-la en el nou equipament juvenil que volen inaugurar a curt termini a la seva població. A banda de l'intercanvi d'experiències, la trobada entre els joves i els tècnics d'ambdues poblacions va servir també per establir relacions com a un primer pas per organitzar en un futur activitats en comú.


Imatge

Imatges relacionades