Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 14 de desembre

Gran actuació dels grups de ball i esport al Festival d'Hivern

19 de gener de 2009Els diversos grups que participen en les activitats esportives i musicals que organitza la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans van protagonitzar dissabte 17 de gener un espectacle de música i esport que va entusiasmar les més de 300 persones que van assistir com a públic a aquesta gran festa que va acollir el Pavelló d'Esports Maria Víctor.

A baix, a la pista, els 141 palauencs i palauenques que s'entrenen, ballen i fan exercici durant tot l'any en les activitats dirigides van demostrar tot el que hi estan aprenent. Així, els grups infantils i juvenils, d'adults i de gent gran van oferir al públic diverses actuacions, des de coreografies de hip-hop fins a exercicis d'aeròbic i de gimnàstica psicomotriu, passant per la dansa del ventre, d'entre altres funcions. Abans, però, van sortir plegats a la pista per fer una desfilada que va servir de salutació per al públic.

En total, les actuacions, que van començar a les 11 del matí, van allargar-se durant poc més d'una hora. Al final, Mercè Pla, Alcaldessa de la vila, va encarregar-se de cloure l'acte. Mercè Pla va destacar la gran satisfacció que li produeix “tanta participació i entusiasme de gent tan diversa que s'uneix a través de l'esport”. L'Alcaldessa va felicitar de forma especial el grup de gent gran “per l'energia i l'alegria” de què van fer gala.

Tots els participants van rebre després de les actuacions diversos regals, com material informàtic i d'oficina, caramels, clauers... per gentilesa de Banc Sabadell, Caixa Sabadell, Caixa Penedès i Caixa Manlleu, entitats col·laboradores del Festival d'Hivern. La regidoria d'Esports es va encarregar de subministrar un bon esmorzar a base de pastisseria i beguda.


Imatge

Imatges relacionades