Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 20 d'agost

Premis per als donants de la Marató de Sang

20 de gener de 2009Vuit de les 171 persones que el 27 de desembre van cedir part de la seva sang en la Marató de Sang, que va organitzar l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans junt amb el Banc de Teixits i Sang, han estat obsequiades amb diversos premis que s'han adjudicat mitjançant un sorteig.

D'aquesta forma, els comerços Foto Centre i Audrey Moda i Complements, així com els restaurants Masia Julià, Cal Jesús i el Bosc Gran, han volgut col·laborar en aquesta iniciativa que va facilitar que molts palauencs i palauenques donessin 450cc de sang, un gest molt senzill que salva vides.

La Marató de Sang va celebrar-se durant dotze hores seguides de donació, de 10 del matí a 10 de la nit, al Pavelló d'Esports Maria Víctor, indret on es van realitzar diverses activitats lúdiques i culturals per tal d'animar la gent a participar-hi.

L'Alexandra Hernández (a l'esquerra de la imatge) i la Maria Dolors Oliva (centre) són dues de les donants que van acudir a la marató i que han estat premiades pel bar restaurant Cal Jesús i pel restaurant Masia Julià, respectivament, a un sopar o un dinar per a dues persones. A la fotografia adjunta podem veure com reben els vals que podran utilitzar en aquests establiments de mans del regidor de Salut Pública, Ivan Costa.

A banda de l'Alexandra i la Maria Dolors, els altres donants premiats han estat: Santiago Torres (àlbum de fotografies, gentilesa de Foto Centre); Jordi Blasco (àlbum de fotografies, gentilesa de Foto Centre); Josep Gaspar (marc de fotografies, gentilesa de Foto Centre); Salvador Jiménez (marc de fotografies, gentilesa de Foto Centre); Imma Vilardell (accessoris de moda, gentilesa d'Audrey Moda i Complements); i Olaya García (dinar o sopar per a 2 persones al restaurant el Bosc Gran).


Imatge


Imatges relacionades