Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 14 de desembre

Exposició i xerrada sobre els drets dels consumidors

22 de gener de 2009L'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC) de Palau-solità i Plegamans ha organitzat una exposició que es troba instal·lada a la Sala d'Exposicions de la Masia de Can Cortès, i que es mantindrà fins al 31 de gener. Sota el títol 'Drets i deures del consumidor', la mostra vol difondre els termes legals que protegeixen als consumidors així com les obligacions a les que també hi està sotmès. L'entrada és lliure i hi ha la possibilitat de concertar visites de grups.

Aprofundir en drets i deures
En paral·lel a l'exposició, l'OMIC ha organitzat una xerrada informativa que anirà a càrrec de Maria Jesús Cayuelas, tècnica de consum. Junt amb les persones que hi participin, Cayuelas ajudarà a aprofundir els coneixements i divulgar els drets i deures que afecten als consumidors. La xerrada, que tindrà lloc el 26 de gener a les 19h a l'Auditori de Can Cortès, servirà també per celebrar el primer aniversari de l'OMIC.

Tal com ho demostra l'organització d'aquests actes de divulgació, l'OMIC està esdevenint tot un referent com a un servei molt valuós per a la ciutadania palauenca, que des de fa un any compta amb més eines per fer valer els seus drets com a consumidora i per exercir un consum més crític i responsable. Alhora, l'OMIC informa als ciutadans que se senten agreujats per un mal funcionament dels serveis o productes que han comprat i tramita queixes i altres actuacions.

L'OMIC està situat a l'edifici de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i el seu horari d'atenció al públic és de 9 a 14h. Per tal de confirmar l'assistència a la xerrada cal enviar un correu electrònic a omic@palauplegamans.cat o bé trucar al 93.864.80.56.


Imatge

Imatges relacionades