Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 20 d'agost

Bona acollida en la darrera xerrada sobre consum

27 de gener de 2009Més d'una cinquantena de persones van acudir a la xerrada de consum titulada 'Drets i deures de les persones consumidores', que es va celebrar el 26 de gener a l'Auditori de Can Cortès. Maria Jesús Cayuelas va ser la tècnica de consum encarregada de dirigir i omplir de contingut la xerrada.

Així, els assistents es van poder informar sobre els drets bàsics del consumidors, els col·lectius de consumidors que estan especialment protegits per la legislació (infants i adolescents, dones gestants, majors de 65 anys, malalts i persones amb capacitats disminuïdes...), les organitzacions i associacions de consumidors i usuaris que vetllen pel respecte dels seus drets, les Oficines Municipals d'Informació al Consumidor (OMIC), com i on es poden formular les reclamacions i les dades que calen per fer-les efectives.

Aquesta xerrada va coincidir amb l'exposició sobre els drets i deures del consumidor, que també es troba instal·lada a Can Cortès fins al dia 31 de gener. Tant la xerrada com l'exposició han servit per commemorar el primer aniversari de la creació de l'OMIC de Palau-solità i Plegamans. Aquesta oficina ja és un servei molt valorat per la ciutadania palauenca per fer valer els seus drets com a consumidora.

L'OMIC està situada a l'edifici de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. El seu horari d'atenció al públic és de 9 a 14h. Es pot demanar més informació a través del correu electrònic omic@palauplegamans.cat, o del telèfon 93.864.80.56.


Imatge


Imatges relacionades