Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 17 de desembre

Obres de millora als centres escolars

10 de febrer de 2009Els centres educatius del municipi compten amb un programa d'inversions establert amb la intenció d'assegurar un estat idoni de conservació alhora que s'hi introdueixen millores.

Actualment hi ha diverses obres en marxa mentre que d'altres ja s'han enllestit. Pel que fa a les escoles de primària, en aquests moments s'estan finalitzant els treballs de reforma dels lavabos del CEIP Folch i Torres, que fins ara estaven en molt mal estat degut a l'antiguitat de l'edifici. En el cas de CEIP Palau, tot just s'ha arranjat la coberta que es va veure afectada pel temporal de vent del passat 24 de gener. Tot i que les destrosses no van ser gaire importants, aquestes obres són imprescindibles per evitar que la coberta es deteriori de forma més greu. Finalment, al CEIP Can Cladellas s'ha refet de nou part de la tanca exterior perquè es va haver de canviar de lloc el quadre elèctric que hi havia per tal d'alimentar l'ascensor del centre.

Per la seva banda, les escoles bressol municipals també estan immerses en una programa d'inversions pel que fa al manteniment i a la conservació dels edificis. L'última actuació en totes dues escoles bressol, el Sol i Patufet, ha consistit en la renovació dels tancaments, ja que s'hi han instal•lat noves finestres d'alumini. Amb aquesta inversió s'ha millorat l'aïllament tèrmic dels edificis, cosa que repercuteix en un major benestar per als infants alhora que permet un important estalvi energètic.

La inversió a les escoles bressol, de 32.100€, ha anat a càrrec de l'Ajuntament, mentre que les millores a les escoles de primària han estat possibles gràcies a dotacions econòmiques fetes per l'Ajuntament i la Generalitat.


Imatge


Imatges relacionades