Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 17 de novembre

Terror i diversió en la III Nit de Misteri

26 de febrer de 2009Després que la nit s'apoderi de Palau-solità i Plegamans, la vila viurà la seva tercera nit dedicada al terror aquest proper dissabte 28 de febrer. La por i el misteri conqueriran el municipi en 4 sessions que tindran lloc al Teatre de la Vila i a la Sala Polivalent a les 19h, a les 20h, a les 22h i a les 23h. La Nit del Misteri és una iniciativa de la Coordinadora d'Entitats Juvenils i compta amb la col•laboració de la regidoria de Joventut del consistori palauenc.

Les representacions tindran una durada de 30 llargs i apassionants minuts. En aquest temps, el públic podrà gaudir i patir alhora amb fortes emocions que els causaran sentiments d'intriga, de perill, de terror... però també de plaer i diversió. Un bon nombre de personatges terrorífics, efectes sonors, visuals i musicals i altres sorpreses asseguraran que cap dels espectadors i participants de la Nit de Misteri surti indiferent de la sala.

Aquesta tercera edició de la Nit de Misteri consolida i certifica l'èxit de la iniciativa, que ja va ser molt ben valorada pel públic en les dues edicions anteriors. I és que ja fa alguns dies que s'han exhaurit totes les entrades per a les quatre sessions del proper dissabte.

26 de febrer de 2009


Imatge


Imatges relacionades