Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 21 de març

Es posa en marxa el servei de grua municipal

10 de març de 2009Els ajuntaments de Palau i Caldes han signat un conveni de col·laboració per a la prestació del servei de grua. Amb aquest acord es pretén regular la utilització d'un mitjà mecànic amb l'objectiu de cooperar entre administracions en la prestació d'un servei local.

El servei de grua s'utilitzarà en situacions com aparcaments en guals, zones reservades a minusvàlids, passos de vianants, damunt les voreres... La grua vindrà de Caldes quan així sigui requerida per la Policia Local de Palau-solità i Plegamans. Es limitarà a retirar el vehicle mal estacionat i traslladar-lo al dipòsit municipal de Palau, fent-se càrrec en tot moment de la seva custòdia la policia palauenca.

Pel que fa al cost, a canvi del servei que pugui prestar la grua municipal de Caldes, l'Ajuntament de Palau abonarà al consistori calderí l'import del cost del servei establert en les seves ordenances.

A banda de pagar la multa corresponent, l'infractor pagarà exclusivament el cost del servei de la grua, sense que l'Ajuntament en tregui cap benefici econòmic.


Imatge


Imatges relacionades