Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 14 de novembre

L'Ajuntament culmina la campanya de desbrossada de terrenys

23 de juny de 2009La regidoria de Sostenibilitat i Medi Natural de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha culminat la campanya de desbrossada en terrenys de tot el terme municipal. La desbrossada es finalitza en aquestes dates per minimitzar el risc d'incendis en aquesta època, quan comença l'estiu i la calor i la sequedat augmenten considerablement.

 

En concret, també s'ha complert la previsió de finalitzar la desbrossada abans de la revetlla de Sant Joan, una nit en la qual el foc i la pirotècnia són els protagonistes, cosa que obliga a tenir els terrenys desbrossats per evitar incendis. Enguany s'ha pogut escurçar el temps que s'ha trigat en acabar la desbrossada gràcies a la incorporació de nous mitjans mecànics, com un petit vehicle segador tot terreny, que ha realitzat l'empresa concessionària del servei.

 

“Les pluges d'aquest hivern i dels inicis de la primavera han fet que als terrenys i boscos s'hi acumulés una gran quantitat d'herbes i matolls que en assecar-se a l'estiu es converteixen en un risc, en combustible pel foc”, explica el regidor de Sostenibilitat i Medi Natural, Abel Julien.

 

L'Ajuntament té previst fer una nova campanya de desbrossada d'aquí a unes setmanes, quan es preveu que les herbes ara segades hagin rebrotat amb força. Després de fer la segona campanya ja hi haurà garanties de finalitzar l'estiu amb els terrenys nets, perquè les herbes ja no creixeran amb la mateixa força amb què ho fan a la primavera i principis d'estiu.Imatges relacionades

  • Operaris desbrossant 1

    Operaris desbrossant 1

  • Operaris desbrossant 2

    Operaris desbrossant 2

  • Operaris desbrossant 3

    Operaris desbrossant 3

Enllaços relacionats