Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 16 de febrer

Es supera any a any la Marató de Sang de Palau

2 de setembre de 2009Cent setanta-sis persones es van acostar a la Sala Polivalent per donar sang durant la Marató de Donació de Sang celebrada aquest passat dissabte 29 d'agost a Palau. D'aquestes 179 donacions, 156 es van fer efectives i la resta, 20 en total, varen ser oferiments de persones que en aquell moment no varen poder donar sang.

Volem ressaltar les 38 persones que no havien donat mai sang es van iniciar en la donació en aquesta Marató.

S'ha de destacar que es varen superar tots els resultats de l'any anterior (doncs a la 1a edició només es van arribar als 142 donants i 23 persones que donaven sang per primera vegada), i alhora es va poder gaudir d'una bona jornada de donació i d'activitats i sorteigs. Destaquem les actuacions de la Troupe Natarajah, amb unes coreografies i vestuaris increïbles, la col.laboració de Friopalau amb els gelats per a tothom, i tots els que ens van oferir obsequis per a sortejar, així com a col·laboracions en el refrigeri... tot va ésser un èxit.

També és molt d'agrair com entitats, empreses i particulars van col·laborar solidàriament en la difusió d'aquesta Marató.

Hem de destacar que aquesta campanya ha fet augmentar els índex de sang existents al BST.

Serveixi aquesta nota de premsa com a comunicat del Banc de Sang i Teixits, l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i l'Associació de Donants de Sang del Vallès Oriental, per agrair i felicitar a tots els participants i col·laboradors en la jornada.


Imatges relacionades

  • Segona Marató de donació de Sang

    Segona Marató de donació de Sang