Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 18 de desembre

Excursió pels valuosos paratges agroforestals afectats pel PTMB

2 d'octubre de 2009Tothom qui ho vulgui pot participar en l'excursió que es farà a través de les zones agroforestals que estan afectades pel Pla Territorial Metropolità de Barcelona (PTMB) el diumenge 4 d'octubre, dins els actes de Fira Palau. Els excursionistes caminaran pels paisatges agroforestals típicament vallesans que envolten Palau-solità i Plegamans. La cita és a les 9.30h a l'escola Can Cladellas. Des d'allà, els excursionistes seguiran la riera de Sentmenat fins a Can Clapés, travessant diversos punts amb un valor natural i paisatgístic extraordinari. Des de Can Clapés, el grup es dirigirà a Torre Marimon, ja a Caldes de Montbui, per tornar a Palau-solità i Plegamans per la font i els boscos de Can Pujol.

 

Al llarg de l'excursió es faran aturades amb explicacions sobre els valors ambientals de l'entorn del municipi així com dels projectes de recuperació dels espais naturals que està duent a terme la regidoria de Medi Natural i Sostenibilitat.

 

Cal que les persones interessades en realitzar l'excursió portin esmorzar, beguda, calçat adequat i protecció solar. Es recomana dur binocles per poder gaudir de la riquesa ornitològica dels paratges que es travessaran. Pot assistir-hi tothom, ja que l'excursió no requereix un esforç físic important.Imatges relacionades

  • Panoràmica del poble amb part de la zona afectada pel PTMB al fons

    Panoràmica del poble amb part de la zona afectada pel PTMB al fons