Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Èxit de públic i de vendes a Fira Palau 2009

#Comerç

5/10/2009

L'edició d'enguany de Fira Palau, que s'ha celebrat el passat cap de setmana (del 2 al 4 d'octubre), ha resultat tot un èxit d'afluència de visitants, i, malgrat la crisi, també ha estat un èxit pel que fa a les vendes i contractes que han dut a terme els comerços i les empreses que hi eren presents.

 

Els expositors han percebut en aquesta edició de Fira Palau un notable augment d'afluència de visitants, especialment el diumenge a la tarda. Així, s'estima que al llarg del cap de setmana unes 14.000 persones van apropar-se fins a un recinte firal que va aplegar un centenar d'expositors. Els estands es distribuïen en tres carpes i una de les naus del Pavelló Municipal d'Esports Maria Víctor. Tot plegat, sumava 2.750 metres quadrats d'exposició.

 

“Fira Palau, ha estat, un any més, un punt de trobada entre els ciutadans i ciutadanes de la vila i d'altres indrets, amb entitats, associacions, comerciants i empreses del municipi”, destaca l'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla, qui a més valora que Fira Palau és “un gran motor per promocionar el turisme a Palau-solità i Plegamans”. Mercè Pla concreta que “Fira Palau ha estat un pulmó d'oxigen per al teixit empresarial local i s'hi ha demostrat la valentia dels comerciants per tirar endavant els seus projectes adaptant-se a la difícil situació que viu el comerç”.

 

De fet, el president de l'Associació de Comerciants de Palau-solità i Plegamans, entitat que organitza Fira Palau, Àngel Marsal, subratlla l'augment de la concurrència de públic i de les vendes dels comerciants. “S'ha demostrat que la fórmula d'oferir productes i serveis a un preu especial funciona, així que potenciarem la iniciativa en properes edicions”, detalla Àngel Marsal.

Per la seva banda, el regidor d'Indústria, Comerç i Turisme, David Zambrana, es mostra molt satisfet pels resultats assolits a Fira Palau perquè “a més de l'augment de visitants, les vendes han crescut”. Per a David Zambrana, això demostra que “el municipi compta amb un teixit comercial i empresarial molt professional que sap adaptar-se a les dificultats del context econòmic, cosa que ens fa ser molt optimistes”.

 

Fira Palau 2009 es va inaugurar oficialment divendres a les vuit del vespre amb la presència de l'Alcaldessa, Mercè Pla; el conseller d'Innovació, Universitats i Empreses de la Generalitat de Catalunya, Josep Huguet; el president de la Comissió de Comerç Interior de la Cambra de Comerç de Sabadell, Carles Marlés; el regidor d'Indústria, Comerç i Turisme, David Zambrana; i el president de l'Associació de Comerciants de Palau-solità i Plegamans, Àngel Marsal.

 

A banda dels estands dels expositors, els visitants de Fira Palau van poder gaudir de més d'una trentena d'activitats adreçades a tots els públics, com una exposició de motos clàssiques, un globus aerostàtic, activitats infantils, un curset de sardanes o una mostra gastròmica. A més, a Fira Palau 2009 hi va haver una carpa per a l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i per a les associacions del municipi. El consistori hi va fer una extensa exhibició dels projectes que té en marxa i dels serveis que ofereix a la ciutadania. El ric teixit associatiu del municipi va donar a conèixer als visitants les molt variades causes per les quals treballen.

Torna



Comparteix aquest contingut