Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 12 de novembre

Una vintena de persones aprenen a crear el seu propi negoci

18 de novembre de 2009Unes vint persones han assistit avui al Taller d'Autoocupació que ha organitzat el Servei de Desenvolupament Empresarial i Ocupació (DESOC) de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

El taller s'orientava a les persones que estan valorant muntar la seva pròpia empresa i als professionals interessats en realitzar la seva feina de manera lliure, a mode de freelance. “És molt important que en aquest moment de redefinició i ajustament del teixit productiu hi hagi gent valenta que decideixi fer un pas endavant i crear la seva font de treball i riquesa”, ha declarat el regidor d'Economia de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, Albert Font, en inaugurar el taller. Font ha afegit que “és de justícia facilitar el camí dels professionals que prenen aquesta decisió”, per la qual cosa “el consistori sempre els oferirà el seu suport”.

 

El taller ha anat a càrrec de Maria Lluïsa Valle, tècnica de Creació d'Empreses de l'Ajuntament de Santa Perpètua de la Mogoda, qui ha exposat les pautes per aconseguir ser un bon empresari i tenir possibilitats reals d'èxit. Així, ha informat dels tipus d'empresa que es poden crear i quins ajuts, subvencions, préstecs o avals es poden demanar. Els assistents s'han mostrat molt satisfets i esperonats en acabar el taller, que ha tingut una durada d'unes tres hores i que s'ha desenvolupat a l'Espai Jove l'Escorxador.

 

Les persones que estiguin interessades en assistir a una propera edició del Taller d'Autoocupació o en altres iniciatives similars --al voltant de l'ocupació, la formació o la creació d'empreses--, poden dirigir-se al DESOC, on se'ls informarà de properes convocatòries. Igualment, es pot acudir al DESOC per rebre assessorament gratuït sobre aquestes matèries. Es pot rebre més informació al telèfon 93.864.53.16 o a les oficines del DESOC (c. Folch i Torres, 88-90, 1r pis).

 

La celebració del Taller d'Autoocupació ha estat possible gràcies a la col·laboració en xarxa que duen a terme diversos ajuntaments de la comarca, entre ells i amb les empreses del territori, a través del Consorci per a l'Ocupació del Vallès Occidental.

 Imatges relacionades

  • 091118 autoocupacio gral

    091118 autoocupacio gral

  • 091118 autoocupacio albertfont

    091118 autoocupacio albertfont

  • 091118 autoocupacio tecnica

    091118 autoocupacio tecnica