Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 20 de novembre

Palau-solità i Plegamans condemna la violència de gènere i dóna suport a les víctimes

25 de novembre de 2009En motiu del Dia Internacional de la No Violència contra les Dones, que se celebra avui, 25 de novembre, ciutadans i ciutadanes de Palau-solità i Plegamans s'han aplegat a la plaça de la Vila, a les 12 del migdia, per condemnar la violència de gènere i mostrar el seu suport a les víctimes.

 

Regidors i regidores de l'Ajuntament, treballadors i tècnics municipals, representants d'entitats ciutadanes com l'Associació Dones per les Dones, i altres persones a títol individual han fet sentir la seva veu en contra d'aquest mal social. L'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla, ha estat l'encarregada de llegir el manifest unitari. “Tant de bo no haguéssim de llegir cap manifest contra la violència de gènere. Voldria dir que hauríem assolit la maduresa de la societat”, ha començat l'Alcaldessa davant les desenes de persones que s'han aplegat a la plaça.

 

“Ens referim a la lluita contra totes les formes de violència envers les dones, que ha de ser diària però que també se serveix d'actes en dates senyalades com la d'avui”, ha subratllat l'Alcaldessa en condemnar totes les violències; la física, la psíquica, l'econòmica, la sexual, la desigualtat laboral i salarial... I també ha demanat en nom de totes les persones congregades “més eficàcia a l'hora de fer complir les lleis, aportant els recursos suficients i desenvolupant-les amb la coordinació que cal”.

 

La lectura d'aquest manifest enceta una sèrie d'activitats que han organitzat l'Associació Dones per les Dones i la regidoria de la Dona de l'Ajuntament al voltant del Dia Internacional de la No Violència contra les Dones.

 

RELACIÓ D'ACTES

25 de novembre, 19h, Masia de Can Cortès

Xerrada ‘Proyecto Carmen', sobre les dones de Mali embarassades i rebutjades per les seves famílies

i Encesa d'Espelmes, per recordar les víctimes de la violència de gènere.

 

26 de novembre, 18h, Masia de Can Cortès

Taller per a la Dona

Sobre l'autoestima, els rols tradicionals, la sexualitat... A càrrec del psicoterapeuta i locutor Àlex Escot. Adreçat a tothom, especialment a les dones i a les seves parelles.

 

27 de novembre, 19h, Masia de Can Cortès

Cinefòrum: pel·lícula ‘Caos', de Coline Serrau.

 

28 de novembre, 20h, Església de Sant Genís de Plegamans

Concert del Cor Femení de Granollers en homenatge a les víctimes de la violència de gènere.Imatges relacionades

  • Concentració ciutadana davant de l'Ajuntament

    Concentració ciutadana davant de l'Ajuntament