Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 20 de novembre

La Fundació els Pepitus Gay-Robert atorga 40 mil euros per a la gent gran

23 de desembre de 2009La Fundació els Pepitus Gay-Robert ha atorgat aquest matí 40.000€ als Serveis Socials de Palau-solità i Plegamans mitjançant un conveni de col·laboració. El pacte fixa l'ús que ha de tenir aquest fons econòmic, que és beneficiar amb ajuts econòmics i socials a persones majors de 65 anys en situació de pobresa.

 

El departament Serveis Socials de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans s'encarregarà de destinar aquests diners a serveis i ajuts concrets, ja que coneix les circumstàncies en què es troben persones del municipi majors de 65 anys que precisen de l'ajut i col·laboració institucional per circumstàncies de precarietat econòmica.

 

Ambdues parts s'han compromès a efectuar el seguiment conjunt i coordinat de les actuacions que es duguin a terme amb aquest fons econòmic. En aquest sentit, l'Ajuntament es compromet a lliurar informes elaborats pels tècnics de Serveis Social son s'acrediti que els beneficiaris dels ajuts compleixin les condicions indicades per la fundació.

 

L'acte de signatura del conveni s'ha efectuat a la seu de la fundació, situada a Palau-solità i Plegamans. L'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla, i el President de la Fundació els Pepitus Gay-Robert, Enric Cartoixà, han estat les persones encarregades de rubricar el conveni. En l'acte hi era també present la regidora de Serveis Socials del consistori, Carme Rubí.

 

Mercè Pla ha agraït a la fundació aquesta donació “per a persones que són especialment vulnerables a la pobresa i que necessiten l'ajuda i la solidaritat d'una societat a la qual han aportat molt durant molts anys”. Enric Cartoixà ha recordat que la raó de ser de la Fundació els Pepitus Gay-Robert és molt concreta: “ajudar a les persones majors de 65 anys en situació de pobresa”.Imatges relacionades

  • Signatura del conveni a la seu de la fundació

    Signatura del conveni a la seu de la fundació