Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 12 de juliol

Ràdio Palau estrena web en l’inici de temporada

14 d'octubre de 2016L’emissora municipal Ràdio Palau (91.7 FM / www.radiopalau.cat) estrena aquesta setmana nou lloc web. El nou portal coincideix amb l’inici de la temporada 2016-2017, que ha arrencat aquest mes d’octubre.

 

“El nou lloc web permet que l’audiència pugui accedir a tots els àudios de tots els programes de la temporada”, destaca Eduard Garcia, director de Ràdio Palau. A més, el nou disseny fa que “la pàgina sigui més atractiva i visual, amb un accés molt més intuïtiu a tots els continguts”, continua Garcia, qui conclou que “l’objectiu final és oferir un millor servei a la ciutadania, apropant-li continguts d’interès local”.

 

El portal proporciona un ràpid accés a tots els continguts, tant per escoltar l’emissió en directe com l’anomenada ‘Ràdio a la Carta’, que permet accedir als àudios íntegres de tots els programes emesos amb anterioritat. Això suposa també un reforç a la participació ciutadana que es fa a través de l’àmplia varietat de programes que realitzen entitats i col·lectius del municipi.

 

Continguts locals

La columna vertebral de la programació està formada pels programes elaborats per l’equip professional de l’emissora. Destaquen el ‘Palau Notícies’, informatiu diari del municipi; el magazín ‘El Meu Carrer’; i el ‘Palau d’Esports’, que cada dilluns i divendres repassa l’actualitat dels clubs i dels i les esportistes de la vila. Cal sumar-hi el ‘Palau a Debat’, que completa l’oferta informativa amb entrevistes a tots els representants polítics de l’Ajuntament i debats entre membres dels partits. A més, cada últim dijous de mes s’emet íntegre el Ple Municipal per tal que la ciutadania pugui escoltar els arguments polítics i tot allò que s’aprova al màxim òrgan de govern del municipi.

 

La resta de programes que formen la graella ofereixen a l’audiència una gran varietat de continguts. Els realitzen persones i entitats de la vila que col·laboren amb l’emissora. Alguns s’especialitzen en música de diversos gèneres, altres tenen un caire social donant veu a diversos col·lectius. També n’hi ha de debat i reflexió protagonitzats per ciutadans i ciutadanes i sobre temes d’actualitat, tant locals com globals. La cultura, amb les seves múltiples cares, compta també amb diferents espais a Ràdio Palau.


Imatges relacionades

  • Aspecte del nou web de Ràdio Palau.

    Aspecte del nou web de Ràdio Palau.

  • Part de l'equip i dels col·laboradors i col·laboradores de Ràdio Palau a la presentació de la temporada 2016-2017.

    Part de l'equip i dels col·laboradors i col·laboradores de Ràdio Palau a la presentació de la temporada 2016-2017.

Enllaços relacionats