Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 17 d'agost

El director de Ràdio Palau, nou president de la Federació de ràdios locals catalanes

28 de novembre de 2016Des d’aquest mes de novembre Ràdio Palau ostenta la presidència de la Federació de Mitjans de Comunicació Local de Catalunya (FMCLC). El seu director, Eduard Garcia, va ser escollit president per unanimitat en el marc de l’assemblea general d’aquest organisme que va tenir lloc al Vendrell el passat dissabte 26 de novembre. Garcia substitueix Manel Ramon, director d’Amposta Ràdio, després que hagi estat 20 anys en el càrrec.

 

Garcia sosté que la Federació “encara que sigui amb poc pressupost i molta imaginació, ha de continuar seguint treballant per la ràdio de proximitat, per tal que la tasca que fem repercuteixi positivament en Ràdio Palau i en tot el sector”. Per això, segons Garcia “la Federació ha de potenciar el seu paper de punt de trobada dels professionals i col·laboradors del  sector, d’intercanvi d’experiències i coneixements”. A més, creu que la FMCLC “ha de seguir sent un organisme de referència en espais d’estudi i de diàleg sobre la ràdio a Catalunya perquè aglutinem més d’un centenar de mitjans locals de tot el territori i de sensibilitats molt diverses i plurals”.

 

Eduard Garcia té 45 anys i és el cap de Ràdio Palau des de fa prop de 7 anys. També va ser director de Ràdio Castellar durant 10 anys i anteriorment havia realitzat tasques en espais informatius i de magazine en mitjans com Ràdio Arenys, Ràdio Sant Cugat, Onda Rambla Catalunya o Ràdio Clot. La nova Junta de la Federació recollirà la nova figura de president d’Honor que l’assembla va decidir per unanimitat que recaigués en Manel Ramon en reconeixement a la seva tasca al capdavant de la Federació durant 20 anys. L’equip directiu el configura també Víctor  Merencio de RTV El Vendrell com a sots president primer; Rosa Giralt de Nova Ràdio Lloret, sots presidenta segona; Gemma Peris de Ràdio Tàrrega, tresorera; Marta Pujantell de Ràdio Seu, secretària; i 6 vocals com a representants de les emissores de Vilassar de Mar, Castellar del Vallès, Sabadell, Sant Cugat, Torredembarra i l’Ametlla de Mar.Imatges relacionades

  • Presidència de la Federació de Mitjans Locals

    Presidència de la Federació de Mitjans Locals