Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 19 de febrer
    |
  • Imprimeix la pàgina

Teatre: Stradivarias

10 de març de 2017


Descripció

Anem al Teatre!

El proper divendres 10 de març continuem la Programació de Teatre i Música 2017 amb  Las STRADIVARIAS II. Les autèntiques dives de l’humor. Idea original de Irene Rouco. Direcció musical de Eduardo Ortega Egea.

Amb Melissa Castillo, viola; Isaac M. Pulet, violí; Irene Rouco, violoncel i Imma Pastor, contrabaix

 

StradivariasStradivarias 2

 

Un recital diferent on quatre virtuoses i, per sobre de tot, quatre "dives" s'atreveixen amb Schubert i Police, Beethoven i Stevie Wonder, Rossini i Queen, fusionant el rock i el soul, el barroc i el pop, a més de cantar, ballar i captivar el públic amb inusitades habilitats musicals ...

Quatre variats personatges s'encarreguen de posar-nos contra les cordes d'un violí, una viola, un violoncel i un contrabaix, desmitificant a la Diva i fent-la terrenal a ritme de rialla, mentre ens sedueixen amb les seves sorprenents habilitats interpretatives: l'ocarina manual, la cantant curta de vista, les nines flamenques, el contrabaix ninja i alguna més.

Stradivarias apropa la música popular i clàssica a tots els públics, fins i tot als més petits, convertint un simple concert, en una competició d'habilitats en què no falten l'emoció i el riure.

Un inoblidable recital que captiva

 

 

Si voleu fer un tast    https://www.youtube.com/watch?v=H5ZG6kd4CJU https://www.youtube.com/watch?v=DkKbYBGTYY8


Horari
22


Preu
12 € i descomptes especials. Venda anticipada: Masia de Can Cortès (a partir del dilluns 6 de març, de 16 a 21h).


Lloc
Teatre de la Vila


Lloc:Teatre de la Vila


Organitzador
Ajuntament de Palau-solità i Plegamans amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de CatalunyaImatges relacionades

  • Stradivarias

    Stradivarias