Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 21 de març

S'amplien les places en l'aparcament públic i gratuït del pavelló d'esports

11 de març de 2011L'Ajuntament recomana el seu ús, especialment per als qui volen accedir als centres educatius de la zona

 

L'Ajuntament ha efectuat durant aquesta setmana millores en l'aparcament públic i gratuït del Pavelló Municipal d'EsportsMaria Víctor. Com a resultat, aquest aparcament ha ampliat el nombre total de places per a cotxes en més d'una vintena. Això s'ha aconseguit pintant de nou la superfície, iniciativa que ha suposat altres millores a més de l'augment de places.

 

Recomanació d'ús

L'Ajuntament recomana la utilització d'aquest aparcament, que tot i ser molt cèntric sovint està infrautilitzat. La recomanació es fa de forma a especial per a les persones que duguin o vagin a buscar alumnes dels centres educatius propers, situats al carrer Folch i Torres i al passeig de la Carrerada. El seguiment d'aquesta recomanació pren més rellevància mentre durin les obres que impedeixen la circulació de vehicles en la cruïlla entre el carrer Folch i Torres i el passeig de la Carrerada. S'han fet coincidir amb la setmana blanca dels centres educatius per minimitzar les afectacions al trànsit però s'ha de recordar que el dia 14 els alumnes han de tornar a classe mentre que és previst que les obres durin la resta de la setmana.

 

Per tant, es recomana als qui vulguin accedir als centres educatius d'aquestes dues vies que estacionin els seus vehicles a l'aparcament del Pavelló Municipal d'Esports Maria Víctor, situat a pocs metres de la cruïlla on s'estan duent a terme les obres i dels centres educatius propers. Aquesta recomanació s'estén a qualsevol persona que vulgui fer gestions o activitats en les zones properes. D'aquesta manera es volen evitar problemes en la circulació de vehicles, especialment en les hores d'entrada i sortida dels centres educatius. En paral·lel, l'Ajuntament recorda que s'han establert itineraris alternatius durant el temps que durin aquestes obres.

 

Millores paral·leles

A banda de l'augment del nombre de places en l'aparcament del pavelló d'esports, els treballs han comportat altres millores, especialment en el camp de la seguretat viària i per fer més pràctic el fet d'estacionar-hi. Per exemple, s'hi han creat tres places reservades per a conductors amb discapacitat. Alhora, s'ha fet una nova distribució amb una senyalització clara, que estableix un senzill itinerari interior per als vehicles i al mateix temps millora la connexió entre l'aparcament i el passeig de la Carrerada, amb indicacions clares de quins són els punts d'entrada i de sortida. També s'ha senyalitzat de forma clara i evident els itineraris per als vianants que transitin per l'interior de l'aparcament, per a les persones que, per exemple, vagin cap al seu cotxe o surtin a peu de l'aparcament després d'haver estacionat. D'altra banda, s'han disposat les places per a motocicletes de forma més eficient en l'espai. Per últim, la pintura utilitzada per senyalitzar de nou les places i els itineraris de l'aparcament és de color blanc, en substitució de l'anterior, que era blava. D'aquesta manera queda clar que l'aparcament és públic, gratuït i sense cap limitació horària.Imatges relacionades

 • Vista parcial de l'aparcament del pavelló

  Vista parcial de l'aparcament del pavelló

 • Vista parcial de l'aparcament del pavelló

  Vista parcial de l'aparcament del pavelló

 • Vista parcial de l'aparcament del pavelló

  Vista parcial de l'aparcament del pavelló

 • Obres a la cruïlla entre c. Folch i Torres i pg. de la Carrerada

  Obres a la cruïlla entre c. Folch i Torres i pg. de la Carrerada

Documentació adjunta