Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 12 de novembre

La Carrerada i el c. Folch i Torres tornen a estar oberts al trànsit

25 de març de 2011 Avui s'ha tornat a obrir al trànsit de vehicles el passeig de la Carrerada i el carrer Folch i Torres, després d'haver-se finalitzat les obres que s'han dut a terme a la cruïlla on es creuen ambdues vies. Les obres van iniciar-se el 7 de març, aprofitant la setmana blanca dels centres educatius. Això ha permès limitar les afectacions al trànsit, ja que en aquests carrers hi ha dues escoles, un institut de secundària, una escola bressol i el Pavelló Municipal d'EsportsMaria Víctor. Amb tot, els itineraris alternatius habilitats per la regidoria de Via Pública han permès que els vehicles poguessin evitar el tall durant aquestes setmanes.

 

Les obres han servit per fer diverses actuacions, que s'han coordinat per aprofitar el tall de trànsit i fer-ho tot de manera seguida, cosa que evitarà futures molèsties. En primer lloc, s'han connectat els desguassos del nou edifici de la Comissaria de la Policia Local i el Jutjat de Pau a la xarxa de clavegueram. A més, s'ha reformat la cruïlla de la intersecció entre el pg. de la Carrerada i el c. Folch i Torres per millorar l'accessibilitat de totes les persones i la seguretat viària, ja que es tracta d'una cruïlla per on passen molts infants i joves que estudien als centres educatius de la zona. En concret, s'hi ha fet una plataforma suaument elevada en la calçada de la cruïlla per millorar la seguretat i l'accessibilitat de totes les persones. Paral·lelament, s'han ampliat les voreres, per fer-les més segures i millorar la visibilitat.

 

Per últim, s'ha renovat l'asfalt del passeig de la Carrerada des de la rambla Mestre Pere Pou i fins a l'aparcament del Pavelló Municipal d'EsportsMaria Víctor. Amb aquesta última actuació s'ha culminat la millora d'un bon tram del pg. de la Carrerada. Uns mesos enrere s'havia renovat l'asfalt del tram del passeig situat entre el pavelló d'esports i el barri de la Sagrera, una actuació que també es va aprofitar per eliminar els antics embornals del clavegueram, que resultaven perillosos per als vehicles.Imatges relacionades

  • La cruïlla entre la Carrerada i el c. Folch i Torres ha millorat en seguretat viària i accessibilitat

    La cruïlla entre la Carrerada i el c. Folch i Torres ha millorat en seguretat viària i accessibilitat

  • S'ha renovat l'asfalt de la Carrerada, des de la rbla. Mestre Pere Pou i fins a la Sagrera

    S'ha renovat l'asfalt de la Carrerada, des de la rbla. Mestre Pere Pou i fins a la Sagrera