Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 20 de setembre

S’obre el període electoral

6 d'abril de 2011Es preveu que en aquesta ocasió unes 10.600 persones puguin votar a Palau, unes 350 més que fa 4 anys

 

Des d’aquesta setmana l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans exposa les llistes del cens electoral de cara als propers comicis electorals del proper 22 de maig.

 

Fins dilluns que ve tota la ciutadania que ho desitgi pot consultar aquestes llistes per tal de comprovar que les seves dades són correctes i, per tant, podran exercir el seu dret a vot sense cap problema. En cas de detectar qualsevol anomalia, podran omplir un formulari i presentant el DNI, els serveis tècnics de l’Ajuntament comprovaran les dades i faran les modificacions adients.

 

Vot per correu

 

Aquesta setmana també s’ha obert el període per exercir el vot per correu per aquelles persones que no puguin fer-ho el dia 22 de maig. Per sol·licitar-ho només cal que demanin un certificat d’inscripció al cens a qualsevol oficina de correus.

 

Membres de les meses

 

A finals d’aquest mes ha de tenir lloc el ple extraordinari de l’Ajuntament que es porta a terme per tal de fer el sorteig per determinar quins palauenc o palauenques hauran de formar part de les meses electorals que s’instal·len als diferents col·legis electorals el dia de les votacions.

 

El proper 26 d’abril la Junta Electoral farà pública les llistes definitives de les formacions polítiques que presenten candidatures. Es preveu que en aquesta ocasió unes 10.600 persones puguin votar a Palau, unes 350 més que fa 4 anys.

 Imatges relacionades

  • Ajuntament

    Ajuntament

Documentació adjunta